• Voor Young Professionals in de recreatie
  • Netwerk & kennis
  • Bedrijfsbezoeken, workshops & presentaties
  • Politieke vertegenwoordiging
19 september 2023

Najaarsbijeenkomst

We trappen dinsdagmiddag af op Hoeve Batenburg. Hier worden we vanaf 16.00 uur opgewacht door ons eigen Jong-RECRON-lid Fleur voor een welkomstdrankje en een rondleiding (inloop vanaf 15.30 uur).
 
Daarna zullen we verder gaan naar de volgende Jong-RECRON leden, Romy, Tess en Tom Ruijtenberg van Strandpark de Zeeuwse kust. Hier krijgen we een rondleiding voordat het donker worden en daarna gaan we lekker eten en borrelen. We zullen hier ook slapen.
 
Woensdag hebben we een drukke dag voor de boeg. We starten met het ontbijt om 8.00 uur want om 9.15 worden we bij Camping Zonnedorp verwacht. Hierna gaan we door naar Camping de Julianahoeve en krijgen we ook een rondleiding bij Vroegop Chaletbouw. Er staat ook een bezoekje aan camping Anna Friso bij onze eigen bestuurslid Ilse, een activiteit, een heerlijk etentje en een stapavond op het programma.
 
Donderdag hebben we ontbijt in het hotel en worden we rond 11.00 uur bij Camping en Villapark de Paardekreek in Kortgene verwacht voor een tour. Voor de liefhebbers is het nog mogelijk om daarna in de Hoofstraat nog even bij Linda van Hotel de Zilte Zeeuw te kijken maar dit zit niet officieel in het programma.

De kosten van de bijeenkomst zijn € 175 voor het hele programma. Mocht je maar één dag willen komen, dan kan dit natuurlijk ook, dan zijn de kosten als volgt:

3 oktober night before € 40
4 oktober dagprogramma € 75
5 oktober overnachting € 60