• Voor Young Professionals in de recreatie
  • Netwerk & kennis
  • Bedrijfsbezoeken, workshops & presentaties
  • Politieke vertegenwoordiging

Over ons

Wie is Jong RECRON?

Jong RECRON (voorheen de RECRON Junior Club) is een vereniging voor jongeren van 18 tot 35 jaar die werkzaam zijn in de recreatiebranche of dat in de toekomst van plan zijn. De leden zijn werkzaam in de sectoren kampeer- en bungalowbedrijven, sauna en thermen, zwembaden, groepsaccommodaties, dagattracties en buitensport (VeBON) of bij andere in de recreatiebranche werkzame ondernemingen.

Wat doet Jong RECRON?

Jong RECRON organiseert drie keer per jaar bijeenkomsten voor haar leden. In het voor- en najaar wordt een programma aangeboden van meestal twee respectievelijk drie dagen. Het programma staat bol van leerzame bedrijfsbezoeken, workshops, presentaties en meer ontspannen momenten waarbij de leden elkaar beter leren kennen en van elkaar kunnen leren. Daarnaast vindt jaarlijks een nieuwjaarsbijeenkomst plaats waarbij leden, oud-leden en andere geïnteresseerden welkom zijn.

Indien zich een gelegenheid voordoet laat Jong RECRON ook het geluid van jonge recreatieondernemers horen in Den Haag, provinciale of gemeentelijke politiek.